Gordijnen waalwijk

Maatwerk producten van Eurowall zoals gordijnen Waalwijk worden gratis ingemeten, gratis gemonteerd, er zijn geen voorrijkosten en u heeft 1 aanspreekpunt!

Gordijnen Waalwijk

Laat u adviseren door het team van Eurowall. Ten eerste brengt Gordijnen waalwijk van Eurowall sfeer en uitstraling in uw huis. Daarnaast hebben gordijnen een isolerende en geluidsdempende werking. Ook kunnen ze de “galm” in een ruimte dempen.

 Eurowall geeft u de keuze uit een groot aanbod in kleuren, dessins, in transparanten en verduisterende stoffen. Ook kunt u kiezen uit een enkele, dubbele of triple plooi, en daarmee bijna elke sfeer treffen die bij u past.

 

 

Geïnspireerd op de Japanse shibori verftechniek, die past in de huidige trend van tye-dye en dip-dye stoffen en handgemaakte dessin    voorbeeld gordijnen Waalwijk van Eurowall

 

Eurowall geeft u de keuze uit een groot aanbod in kleuren, dessins, in transparanten en verduisterende stoffen.Ook kunt u kiezen uit een enkele, dubbele of triple plooi, en daarmee bijna elke sfeer treffen die bij u past.

 Gordijnen zijn veelzijdig en zorgen daarom voor een warme en aangename sfeer in de woon- en slaapkamer. De juiste gordijnstof en kleur brengen daarom uw kamer en ramen een  nieuw gezicht, wat u ook een heel andere beleving kan geven. Ook kunt u gordijnen  gebruiken om een kamer te verduisteren.

Loodveter staat garant voor mooie soepele plooien, daarom worden kamerhoge gordijnen en vitrage gordijnen meestal uitgevoerd met een loodveter.    

  Bij Eurowall kunt u uw Gordijnen op maat laten maken

Wij meten èn monteren de gordijnen geheel gratis .Bovendien  berekenen u geen voorrijkosten. U heeft 1 aanspreekpunt!  Hiermee nemen we alle  risico’s van het kopen op het Internet voor u weg.

Bij gordijnen waalwijk van Eurowall ziet U en weet U vooraf wat u koopt.

Eurowall komt met de gordijn stalen bij u thuis. U ziet de kleur voor de ramen en voelt de kwaliteit van de stoffen, zodat u nooit voor verrassing komt te staan.

Geen enkele webshop biedt u deze gratis service!

De Eurowall voordelen op een rijtje:

 • We brengen u een breed spectrum aan stalen, zodat u rustig kunt overwegen.
 • We geven u vooraf een duidelijke offerte.
 • U betaalt niet vooraf. U betaald na levering en montage.
 • De levertijd bedraagt 2 tot 3 weken.
 • Wij meten voor u. U kunt nooit verkeerd meten.
 • Door deze service kunt u geen verkeerde keuzes maken.
 • Laat u inspireren door het vakkundige personeel van Eurowall.

U kunt kiezen uit de volgende flexibele contact mogelijkheden:

 • Bezoek onze winkel, u bent welkom.
 • Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.
 • Mail ons met het contact formulier
 • Gebruik de Whatsapp button op onze webpagina

Dan komen wij met de stalen bij u thuis en kunt u op uw gemak besluiten wat u wilt.

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.