Email: info@eurowallbreda.nl

De Maatwerkproducten van Eurowall, worden door ons gratis ingemeten, gratis gemonteerd, zonder voorrijkosten en 1 aanspreekpunt!

Plissés

Plissés zijn er in frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn er warmtereflecterende coatings verkrijgbaar, zodat plissés ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decocratieve plissés zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm. Plissés zijn bijzonder geschikt voor Draai- en Kiepramen en kunnen op de millimeter ingemeten worden. Plissés hebben ook vele verschillende bedieningsmogelijkheden o.a. Top-Down/Bottom-Up, Vrijhangend, Elektrische bediening en nog vele andere mogelijkheden. Laat u zich eens goed adviseren door het team van Eurowall en stel uw perfecte plissés samen.

Bij Eurowall kunt u uw Plissés op maat laten maken

Wij meten en monteren het gratis, berekenen geen voorrijkosten en u heeft 1 aanspreekpunt! Dit doen wij, omdat kopen via het internet grote risico’s met zich meebrengt. Door deze service maakt u geen verkeerde keuzes en kunt u nooit verkeerd meten.

Dus laat u inspireren door het vakkundige personeel van Eurowall, loop eens bij ons binnen in de winkel, bel voor een vrijblijvende afspraak of vul ons contactformulier in. Maak een afspraak bij Eurowall en wij verzorgen de rest.

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Xiber Technologies - all Rights Reserved 2019